Giurgiu s-a imbracat de sarbatoare

Giurgiu s-a imbracat de sarbatoare

În seara de Moş Nicolae, sute de giurgiuveni, copii dar şi adulţi, au participat în Parcul Mihai Viteazul la deschiderea oficială a sărbătorilor de iarnă.
În ziua în care şi-a sărbătorit ziua numelui, primarul municipiului, Nicolae Barbu, viceprimarul Alexandru Vladu și reprezentanţi ai direcţiilor subordonate Primăriei au dorit să fie alături de giurgiuvenii prezenţi la eveniment. Primarul Nicolae Barbu împreună cu micuţii care au asistat la spectacol a dorit să aprindă sutele de beculeţe care vor lumina oraşul timp de o lună.
După discursul oficial susţinut de edil, copiii prezenţi în parc au fost invitaţi de către acesta să pună globuri în brad şi pentru cei care au dorit, la o sesiune foto.
Atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută timp de aproximativ o oră de Orchestra de suflători “Valahia” şi trupa de majorete din cadrul Centrului Cultural “Ion Vinea”.
Prezent la festivitate, Moş Crăciun a invitat pe scenă toţi copiii pentru a le înmâna câte un cadou. Cele 200 de punguţe oferite de Primăria Giurgiu au fost achiziţionate din bugetul local al municipiului, acestea conţinând sucuri, dulciuri şi fructe.
Înainte de a se retrage, primarul Nicolae Barbu a dorit să le ureze tuturor celor prezenţi la spectacol şi nu numai, “Sărbători fericite, alături de toţi cei dragi”.

Ultima modificare: 08.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Mesajul Domnului Primar Nicolae Barbu cu ocazia Sărbătorii Sfântului Nicolae

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.